Over ons

Rispetto is een onderneming in de uitvaartbranche, gespecialiseerd in het leveren van dragers en uitvaartassistenten. Het bedrijf is opgericht in 2020 door Timo Arts en Dennis Leerentveld te Nijmegen. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan als dragers, zijn wij voor onszelf begonnen.

Nadat we in november 2020 Rispetto Dragers hebben opgericht kunnen wij terug kijken op een mooie en leerzame tijd waarin we veel nieuwe mensen in de branche hebben mogen leren kennen. Het doet ons dan ook goed dat wij in deze periode mede door het vertrouwen van meerdere ondernemingen een grote groep dragers hebben mogen opleiden die nu met eigen ogen kunnen ondervinden hoe mooi en bijzonder het werk als drager kan zijn.

Bij Rispetto heeft de wil van de nabestaanden ten alle tijden de hoogste prioriteit. Onze dragers zijn professioneel opgeleid en zullen met hun ervaring een stijlvolle indruk achterlaten.

Mede doordat wij lage tarieven hanteren werken wij regelmatig samen met nieuwe uitvaart ondernemingen, de ervaring leert dat zij vaak zeer tevreden zijn en de volgende keer terug komen om dragers te bestellen omdat de samenwerking als zeer prettig heeft ervaren.

 

Rispetto betekent eerbied en respect, hier staan wij voor.

Voor een stijlvol afscheid. Rispetto.